Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Контроль використання інгредієнтів для виробництва безалкогольних напоїв(2019) Ткаченко, Євгенія Юріївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаВикористання добавок, як додаткової сировини, що формує певні характеристики та показники продукту, вимагає чіткого порядку їх застосування та дозування. І ще більш важливим це стає за умов застосування синтетичних харчових добавок, кількість яких має граничні межі концентрації в напоях, оскільки вони можуть завдати шкоду здоров’ю споживача. Належний їх контроль дозволить виробнику використовувати лише переваги таких інгредієнтів. The use of additives as additional raw materials that shape certain product characteristics and indicators requires a clear procedure for their use and dosage. This becomes even more important when synthetic food additives are used, the amount of which has concentration limits in beverages, as they can be harmful to the health of the consumer. Their proper control will allow the manufacturer to use only the benefits of such ingredients.Документ Використання харчових відходів як вторинної сировини(2019) Ткаченко, Євгенія Юріївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаВикористання харчових відходів як вторинної сировини є дуже перспективним та, що не менш важливо, вигідним способом зниження кількості залишків, що присутні на всіх виробництвах харчової промисловості. The use of food waste as a secondary raw material is a very promising and, just as importantly, cost-effective way to reduce the amount of residues present in all food processing facilities.