Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Заходи захисту харчових продуктів від навмисного забруднення, саботажу та біотероризму(2021) Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаОстаннім часом оператору ринку все більше зацікавлені впровадження систем, що дозволяють контролювати захист харчових продуктів, такою системою є ТАССР. Cистема ТАССР оцінює найбільш ймовірні загрози, до них належать: зловмисне забруднення харчового продукту; саботаж у ланцюгу поставок; застосування харчових продуктів і напоїв у терористичних цілях; шпигунство; підробка; кіберзлочиниДокумент Дослідження впливу умов зберігання тістечок «Картопля» представлених в торгівельній мережі України(2020) Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаПроведенні дослідження 3 зразків тістечка «Картопля» торгової марки БКК, Fozzy і «ІБІС Кульнарний дім». Оцінено зовнішнього вигляду, форми, стану поверхні, коліру, смаку та запаху, а також масової частки вологи. В процесі зберігання для всіх зразків було відмічена втрати вологості з поверхні тістечок в результаті чого втрачались пластичні характеристики виробів