Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
19 результатів
Результати пошуку
Документ Квест – сучасна форма активного навчання(2015) Тіхонова, Наталія Олександрівна; Tikhonova, NataliaДокумент Особливості ринку органічних овочів(2015) Тіхонова, Наталія ОлександрівнаДокумент Органічне агровиробництво в Україні стан та перспективи розвитку(2014) Тіхонова, Наталія ОлександрівнаДокумент Овочівництво в Україні(2015) Тіхонова, Наталія ОлександрівнаДокумент Квест - сучасна форма активного навчання(2015) Тіхонова, Наталія ОлександрівнаАктивні форми навчання спрямовані на розвиток всіх рівнів розумової діяльності студентів, але на відміну від інших форм навчання найбільше впливають та розвивають логічне та творче мислення. The active form of training aimed at developing all levels of mental activity of students, but unlike other forms of education most influence and develop logical and creative thinking.Документ Формування громадської думки щодо збалансованого і якісного харчування(2014) Тіхонова, Наталія ОлександрівнаСьогодні одна з головних задач держави - донести до населення необхідність правильного і збалансованого харчування. По суті, це величезна методологічна робота на перетині кількох галузей наук: медицини та санітарії, фізіології, біохімії та ряду інших. Пов'язано це з тим, що збалансованість харчування людини залежить від безлічі факторів. По-перше, від стану здоров'я самої людини, його віку, роду професійної діяльності, способу життя та інших аспектів, що визначають потребу організму в тій чи іншій кількості поживних речовин, мінералів і вітамінів. По-друге, від концентрації цих речовин в продуктах харчування. Today one of the main tasks of the state - to convey to the public the need for proper and balanced diet. In fact, it is a huge methodological work at the intersection of several branches of science, medicine and hygiene, physiology, biochemistry, and several others. This is due to the fact that the balance of human nutrition depends on many factors. First, the state of health of the person, age, type of professional activity, lifestyle and other aspects that determine the body's need varying amounts of nutrients, minerals and vitamins. Second, the concentration of these substances in food.Документ Корисність та безпека харчових продуктів(2014) Тіхонова, Наталія ОлександрівнаДокумент Теоретичні аспекти виникнення проблем сучасного менеджменту підприємств(2009) Тіхонова, Наталія ОлександрівнаДокумент Світовий досвід розвитку зеленого бізнесу(2011) Тіхонова, Наталія ОлександрівнаДокумент Історія розвитку українського ринку м'яса(2011) Тіхонова, Наталія Олександрівна