Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Використання харчових добавок у виробництві маргарину
    (2018) Лисенко, Тетяна Миколаївна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
    Розглянуто питання використання харчових добавок у виробництві маргарину. The questions of use of food additives in the production of margarine are considered.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання софори японської для збагачення олієжирових продуктів
    (2012) Пелехова, Любов Сергіївна; Усатюк, Світлана Іванівна; Королюк, Тамара Андріївна
    Використання софори японської в олієжировій промисловості в якості антиоксиданта дозволить покращити якісний склад жировмісних продуктів. Use of Sophora Japanese in oil and fat industry as antioxidants will improve the quality of the fat-containing products.
  • Ескіз
    Документ
    Методика визначення загальної антиоксидантної активності олії
    (2012) Пелехова, Любов Сергіївна; Усатюк, Світлана Іванівна
    Представлено результати експериментальних досліджень з розроблення методики для визначення загальної антиоксидантної активності рослинних олій. The results of experimental researches concerning development of method for the determination of total antioxidant activity of vegetable oils are presented.