Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Використання харчових добавок у виробництві маргарину(2018) Лисенко, Тетяна Миколаївна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаРозглянуто питання використання харчових добавок у виробництві маргарину. The questions of use of food additives in the production of margarine are considered.Документ Перспективи використання софори японської для збагачення олієжирових продуктів(2012) Пелехова, Любов Сергіївна; Усатюк, Світлана Іванівна; Королюк, Тамара АндріївнаВикористання софори японської в олієжировій промисловості в якості антиоксиданта дозволить покращити якісний склад жировмісних продуктів. Use of Sophora Japanese in oil and fat industry as antioxidants will improve the quality of the fat-containing products.Документ Методика визначення загальної антиоксидантної активності олії(2012) Пелехова, Любов Сергіївна; Усатюк, Світлана ІванівнаПредставлено результати експериментальних досліджень з розроблення методики для визначення загальної антиоксидантної активності рослинних олій. The results of experimental researches concerning development of method for the determination of total antioxidant activity of vegetable oils are presented.