Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Технологічні особливості використання батату при виробництві дієтичних хлібних виробів(2022) Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна; Миколів, Іван Михайловичпроаналізовано переваги використання бульб батату у виробництві дієтичних хлібних виробів.Документ Особливості використання цільнозернового пшеничного борошна в технології продуктів оздоровчого призначення(2019) Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна; Миколів, Іван МихайловичНаведено переваги використання продуктів з цільнозернового борошна в раціонах харчування. Проаналізовано різні види цільнозернового пшеничного борошна, що представлені на ринку України.The advantages of using wholemeal flour products in diets are given. Different types of whole wheat flour presented on the Ukrainian market are analyzed.Документ Дослідження впливу режимів сушіння на якісні показники різних сортів чаю(2013) Шемчук, Ю. В.; Миколів, Іван Михайлович; Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна