Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Управління якістю в технології напоїв на основі цукрового сорго та вишневого концентрату(2021) Карпутіна, Маргарита Віталіївна; Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна; Вітряк, Оксана ПавлівнаВ роботі рекомендовано оптимальні співвідношення сусла із соку цукрового сорго і вишневого соку, які дозволяють отримати безалкогольні напої з високими органолептичними показниками та повноцінним хімічним складом.Документ Цукрове сорго - нетрадиційне джерело вітамінів та мінеральних речовин в технології харчових продуктів(2015) Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна; Фролова, Наталія ЕпінетівнаСтан здоров’я сучасної людини в значній мірі визначається характером, рівнем та структурою харчування, які мають ряд серйозних порушень. Тому на сьогоднішній день виникає потреба у створенні продуктів, які б відрізнялись якістю, безпечністю та високим вмістом біологічно активних речовин. Водночас актуальним є питання розширення сировинної бази для таких продуктів. The health of modern man largely determined by the nature, level and structure of food, that have a number of serious violations. So far there is a need to create products that would differ quality, safety and high content of bioactive substances. However, enlargement is important raw materials for these products.Документ Дослідження впливу сортової приналежності цукрового сорго на якісні показники сусла в технології безалкогольних ферментованих напоїв(2014) Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна; Фролова, Наталія ЕпінетівнаВсі досліджені сорти цукрового сорго рекомендовані до використання в технології ферментованих безалкогольних напоїв; виходячи із показників якості вихідної сировини були визначені оптимальні кількості ФП та технологічні режими приготування сусла, яке використовувалось у подальшому для зброджування в технології безалкогольного ферментованого напою оздоровчого направлення. All sugar sorghum varieties tested and recommended for use in technology fermented soft drinks; based on indicators feedstock identified the optimal number of AF modes and technological preparation of wort, which is used in subsequent fermentation technology for non-alcoholic fermented beverage health referral.Документ Використання цукрового сорго в якості нетрадиційної сировини в технології ферментованих безалкогольних напоїв(2014) Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна; Фролова, Наталія ЕпінетівнаВ роботі визначено оптимальні режими процесів приготування сусла на основі цукрового сорго і його зброджування. В результаті експериментів було отримано високоякісний готовий продукт на основі соку цукрового сорго, який має оздоровчі властивості і рекомендований для масового споживання. In this paper, the optimal regimes of the preparation of the wort from sugar sorghum and its fermentation. As a result of the experiments was obtained a high-quality finished product from sugar sorghum juice that has health properties and is recommended for mass consumption.