Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Технології пастеризованих ковбасних виробів збагачених гемовим залізом(2022) Хорунжа, Тетяна Олегівна; Пасічний, Василь МиколайовичОписано результати досліджень пастеризованих ковбас з гемовим залізом.Документ Дослідження зміни якості сосисок пастеризованих при зберіганні(2022) Хорунжа, Тетяна Олегівна; Пасічний, Василь МиколайовичОписано дослідження впливу пастеризації на фізико-хімічні показники сосисокДокумент Новий емульсійний соус на фруктовій основі для пастеризованих ковбас(2021) Хорунжа, Тетяна Олегівна; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій ІвановичОтримано результати проведеного математично-статистичного прогнозування дозволяють визначити критичні фактори для забезпечення мікробіологічної стабільності і стабільності до псування жирнокислотного складу ковбас вареної групи.