Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Повторне теплове оброблення як спосіб подовження термінів зберігання ковбасних виробів вареної групи(2022) Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Храпачов, Олег ВікторовичОбгрунтовано спосіб подовження териміну зберігання звикористанням елементів "активного пакування" для ковбасних виробів вареної групи.Документ Використання пастеризації та елементів "активного пакування" на якість напівкопчених ковбасних виробів(2022) Храпачов, Олег Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Тарахтій, Денис ЮрійовичОписано вплив поглинача кисню на показники напівкопчених ковбас.