Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Кокосове борошно як альтернативний замінник традиційних сортів борошна в кондитерській промисловості(2017) Цокало, Владислава Андріївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичОцінено перспективність використання кокосового борошна в кондитерських та кулінарних виробах. The prospects of using coconut flour in confectionery and culinary products are estimated.Документ Вплив кокосового борошна на якість кондитерських виробів(2018) Дітріх, Ірина Вікторівна; Цокало, Владислава АндріївнаЗаміна в рецептурі шоколадного кексу пшеничного борошна на кокосове призводить до збільшення об’єму виробів та поліпшення їх зовнішнього вигляду. Replacing the chocolate cake of wheat flour with coconut in the recipe leads to an increase in the volume of products and to improve their appearance.