Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Товарознавча експертиза екологічного посуду(2021) Шульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія ІванівнаПроведено аналіз факторів, що впливають на ринок біополімерів. Сформовано характеристику категорій біодеградабельного посуду. Проведено SWOT-аналіз для якісної оцінки розроблення їстівного посуду, де виділені основні можливості і загрози, а також сильні та слабкі сторони. Наведено показники якості їстівних стаканчиків.Документ Управління якістю кондитерського підприємства(2020) Божко, Анастасія Юріївна; Чорна, Анастасія ІванівнаПри сучасній конкуренції підприємство повинно вміти аналізувати свої переваги та недоліки, щоб вміло розвивати і реалізувати продукцію свого підприємства, як в Україні так і на міжнародному ринку. Проведений SWOT-аналіз дає змогу встановити сильні та слабкі сторони кондитерського підприємства ТОВ «Київський БКК». Для посилення сильних сторін діяльності підприємства, потрібно забезпечувати постійну високу якість продукції та належний маркетинг.Документ Управління якістю та безпечністю макаронних виробів з додаванням лушпиння цибулі(2019) Дричик, Марія Юріївна; Чорна, Анастасія ІванівнаОсновними чинниками збереження якості макаронних виробів є якість сировини, умови зберігання, технологія виробництва, якість внесених добавок, пакування та реалізація у торгівельній мережі. Макаронні вироби з підвищеною харчовою цінністю можуть фальсифікувати за допомогою введення барвника (з додаванням яєчного порошку) чи зниження кількості внесеної добавки. Головною небезпекою фальсифікації є завдання шкоди здоров’ю – отруєння, загострення хвороб і поява нових, генетичні порушення.Документ Аналіз контролю якості тютюнових виробів на ринку України(2019) Дричик, Марія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна; Кулакевич, Аліна Олегівна; Чорна, Тетяна МиколаївнаЗавдяки інвестиціям відбулася модернізація та технічне переоснащення підприємств, що дозволило забезпечити виробництво тютюнової продукції, яка відповідає міжнародним вимогам якості. Заходи державного контролю на тютюновому ринку, в тому числі значне підвищення податків, будуть сприяти покращенню як здоров`я споживачів, так і економіки нашої країни. Міжнародні зобов’язання України та положення законодавства України вимагають створення державного координаційного механізму з контролю над тютюном.Документ Аналіз міжнародних та вітчизняних вимог показників якості оливкової олії(2019) Чорна, Анастасія Іванівна; Роботько, Анастасія ЮріївнаПроаналізовано критерії ідентифікації та методи визначення фальсифікації оливкової олії відповідно до вітчизняних та закордонних вимог. Встановлено, невідповідність класифікації олії, а у вітчизняних вимогах не наведено показник поглинання в ультрафіолеті, що визначає її категорію. Враховуючи невідповідність вимог необхідно гармонізувати нормативну документацію відповідно європейській.Документ Профільна оцінка показників якості здобного печива з їстівним покриттям(2019) Роботько, Анастасія Юріївна; Чорна, Анастасія ІванівнаПроаналізовані дескриптори характеризуються: зовнішній вигляд досліджуваних зразків печива – правильною формою, цілісністю та хорошим загальним враженням; смак – гармонійністю та солодкістю; запах приємний та виражений; колір світло-жовтий та рівномірний; печиво з їстівним покриттям легко розжовується.Документ Дослідження якості та безпечності яблучного оцту(2017) Гаврюшенко, Катерина Андріївна; Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана СергіївнаНами обрано зразки оцту представленого в торговельних мережах м. Києва та досліджено відповідність маркування зразків яблучного оцту, органолептичні показники якості, масову частку оцтової кислоти за ДСТУ 2450:2006 «Оцти з харчової сировини. Загальні технічні умови», а також повноту наливу. Об‘єктом дослідження були чотири разки яблучного оцту. We have selected samples of vinegar presented in the trading networks of Kiev and conformity of marking of samples of apple vinegar, organoleptic is investigated quality indices, weight percentage of acetic acid according to DSTU 2450: 2006 "Vinegar from food grade raw materials General technical conditions ", as well as the fullness of the filling. The object of research There were four times the apple cider vinegarДокумент Напрямки поліпшення збереженості харчових продуктів і продовольчої сировини(2014) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Шульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія Іванівна; Каржевська, Олександра МихайлівнаПерспективним напрямом є активні оболонки. Основною сировиною є полісахариди. Їстівні покриття захищають продукт від втрати маси. The promising direction is active shells. The main raw materials are polysaccharides. Edible coatings protect the product from loss of mass.