Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання борошна зародку кукурудзи у виробництві борошняних кондитерських виробів(2016) Шевченко, Олена Олександрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Білик, Анастасія Володимирівна; Шаран, Андрій ВасильовичПроведено дослідження з використання борошно зародку кукурудзи у технології виготовлення борошняних кондитерських виробів. The study on the use of corn germ in the technology of production of flour confectionery.Документ Корекція мікронутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів композиційною сумішшю(2016) Шаран, Лариса Олександрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Шаран, Андрій ВасильовичПроведено дослідження з використання мікронутрієнтної суміші у технології виготовлення борошняних кондитерських виробів. A study on the mineral-vitamin mixes technology in the manufacture of pastry products