Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Протеази мікробіологічного для регуляції автолізу м’ясної сировини
    (2022) Шведюк, Дмитро Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович; Гередчук, Аліна Михайлівна
    Описано вплив протеаз мікробіологічного походження на показники різних видів м’яса.
  • Ескіз
    Документ
    Протеази як регулятори автолізу м’ясної сировини
    (2021) Шведюк, Дмитро Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович; Гередчук, Аліна Михайлівна
    Описані дані доводять підвищення фуркціонально-ттехнлогічних показників м’яса птиці під дією протеаз мікробного походження.
  • Ескіз
    Документ
    Протеази мікробіологічного походження як регулятори автолізу м’ясної сировини
    (2021) Шведюк, Дмитро Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович; Гередчук, Аліна Михайлівна
    Проведено аналіз літературних джерел та проведені дослідження, що доводять ефективність підвищення під дією протеази ASP мікробіологічного походження на функціонально-технологічних показників білого м'яса курчат-бройлерів та свинини.