Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Технологія виробництва жареної продукції способом з електроконтактним нагріванням для підприємств харчування готельно-ресторанного бізнесу(2024) Михайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена ІгорівнаВажливим завданням для дослідників є створення неенергоємних прийомів виробництва кулінарних виробів, зокрема жарених м'ясних кулінарних виробів. Найбільш простим та ефективним методом, на основі якого можливо розробити відповідні технологічні прийоми є ЕКН, перевагою якого є генерація внутрішньої енергії за об’ємом продукту. Запропонований спосіб теплової обробки з ЕКН може використовуватись на підприємствах харчування готельно-ресторанного бізнесу для таких технологічних прийомів, як смаження, запікання та випікання.Документ Розробка дослідної установки для охолодження зефіру(2024) Бабанова, Олена Ігорівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Демченко, Олександр МиколайовичОстаннім часом в техніці охолодження стали застосовуватись методи променистого тепловідведення, тобто радіаційне охолодження (РО). РО дозволяє скоротити тривалість та покращити якість виробів, оскільки тепловіддача додатково відбувається ультрадовгими хвилями з усієї маси матеріалу