Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Використання комбучі та насіння чіа у технологіях ресторанного господарства(2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаПроведено дослідження можливості використання ферментованого напою –комбучі та насіння чіа, як основи для смузі в закладах ресторанного господарства. Research was conducted on the possibility of using a fermented drink - kombucha and chia seeds as a basis for smoothies in restaurants.Документ Тенденції провадження крафтових напоїв у закладах ресторанного господарства(2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шидловська, Олена БроніславівнаПроведено дослідження стану ринку крафтового пиво, фруктових водів безалкогольних напої, зокрема комбучі, які набувають все більшої популярності у закладах ресторанного господарства.Документ Використання комбучі у коктейлях для закладів ресторанного господарства(2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шидловська, Олена БроніславівнаПроведені дослідження щодо можливості Studies have been conducted on the possibility of using kombucha for cooking Sauer-type cocktails in restaurants використання комбучі для приготування коктейлів типу Сауер в закладах ресторанного господарства.Документ Альтернативні кавові напої для СПА-готелів(2023) Новік, Анна; Дулька, Ольга Степанівна; Шидловська, Олена БроніславівнаПроведені дослідження щодо можливості використання кави та альтернативних кавових напої у закладах ресторанного господарства. Studies have been conducted on the possibility of using coffee and alternative coffee drinks in restaurants.Документ Використання АВС-аналізу для оптимізації меню у закладах ресторанного господарства(2023) Дулька, Ольга Степанівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаПроведені дослідження щодо можливості оптимізації меню в закладах ресторанного господарства з застосуванням АВС-аналізу, які сприяють підвищенню рентабельності підприємств готельно-ресторанного бізнесу без залучення додаткових капітальних вкладень. Studies have been conducted on the possibility of menu optimization in restaurants using ABC analysis, which contribute to increasing the profitability of hotel and restaurant businesses without involving additional capital investments.Документ Розробка інноваційної технології ферментованого напою комбуча для крафтових підприємств закладів ресторанного господарства(2022) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шидловська, Олена БроніславівнаПроаналізовані перспективи виробництва ферментованого напою комбуча, як крафтового напою для закладів ресторанного господарства. The prospects for the production of fermented drink kombucha as a craft drink for restaurants are analyzed.Документ Безглютенова продукція в індустрії гостинності: актуальні питання, проблеми та перспективи їх вирішення(2020) Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор ФедоровичПроведено аналіз асортименту безглютенової продукції в закладах індустрії гостинності. Встановлено необхідність впровадження безглютенових страв і виробів у виробництво вітчизняних підприємств, таких як ресторани, кафе-пекарні, кафе-кондитерські, спеціалізовані кафе, а також заклади ресторанного господарства при готелях.An analysis of the range of gluten-free products in the hospitality industry. The need for the introduction of gluten-free dishes and products in the production of domestic enterprises, such as restaurants, cafes, bakeries, cafes, confectioneries, specialized cafes, as well as restaurants in hotels.