Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Зміна мікроструктури рослинної сировини під час сушіння(2015) Шутюк, Віталій Володимирович; Штим, Катерина Андріївна; Швецова, Інга ВолодимирівнаВ роботі розглядається зміна і формування типової мікроструктури продукту під час сушіння. Зроблено аналіз впливу зміни мікроструктури на морфологію, поверхневі властивості й якість продукту.Документ Зміна вологовмісту і концентрації цукрів в груші під час сушіння(2014) Шевчук, Оксана; Войцеховський, Дмитро Ігорович; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир ПавловичУ цій роботі описано процес сушіння груш за різних температур. З можливих методів сушіння було вибрано такий метод, який забезпечував зберігання якості готового продукту. Розглянуто стадії процесу сушіння, зміни вологовмісту та вмісту цукрів по всьому об’єму плода груші, наведено графіки цих змін. Для адаптування традиційних режимів сушіння груші до промислових умов з отриманням продукту високої якості автори досліджували зміну концентрації цукрів та вологи по радіальному перерізу плода.Документ Зміна концентрацій вологи і цукрів груші під час сушіння(2014) Шевчук, Оксана; Малежик, Іван Федорович; Шутюк, Віталій ВолодимировичУ цій роботі описано процес сушіння груш за різних температур. З можливих методів сушіння було вибрано такий метод, який забезпечував зберігання якості готового продукту. Розглянуто стадії процесу сушіння, зміни вологовмісту та вмісту цукрів по всьому об’єму плода груші, наведено графіки цих змін. Для адаптування традиційних режимів сушіння груші до промислових умов з отриманням продукту високої якості автори досліджували зміну концентрації цукрів та вологи по радіальному перерізу плода.Документ Залежність якості сухих сумішей для дитячого харчування від параметрів процесу сушіння(2013) Шутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович; Василів, Володимир ПавловичВ статті розглянуті особливості виробництва сухих сумішей для дитячого харчування. Наведено основні технологічні аспекти отримання сухих сумішей, які впливають на собівартість продукції та її якість, сучасні тенденції в моделюванні режимів сушіння.