Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка системи моніторингу безпечності виробництва глазурованих сиркових виробів у закладі ресторанного господарства(2022) Цикало, Діана Юріївна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаДокумент Розроблення системи управління безпечністю на основі принципів НАССР виробництва плодоовочевого десерту у закладі ресторанного господарства(2024) Циба, Ілля Сергійович; Фролова, Наталія Епінетівна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаДокумент Розробка системи моніторингу безпечності виробництва основних страв з карамелізованою продукцією(2024) Сальчук, Дмитро Олександрович; Фролова, Наталія Епінетівна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаДокумент Розроблення системи управління безпечністю на основі принципів НАССР виробництва панкейків у закладі ресторанного господарства(2023) Шевчук, Юлія; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаДокумент Розробка системи моніторингу безпечності виробництва лассі у закладі ресторанного господарства(2022) Біловол, Вероніка Борисівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна