Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Основні стадії кондиціювання води у технології лікеро-горілчаного виробництва(2024) Ядикін, Олексій Сергійович; Бризгалова, Надія Іванівна; Палійчук, Захарій Вадимович; Олійник, Світлана ІванівнаВиявлено актуальність кондиціювання води у лікеро-горілчаному виробництві. Визначено основні етапи кондиціювання води. Встановлено переваги багатокомпонентних схем водопідготовкиДокумент Дослідження якості - первинний фактор вибору системи водоочищення у технології лікеро-горілчаного виробництва(2023) Олійник, Світлана Іванівна; Дулька, Ольга Степанівна; Ядикін, Олексій СергійовичНормативні документи визначають гранично допустимі концентрації вмісту у воді речовин, що встановлюють мікробіологічні, паразитологічні, органолептичні показники, вміст шкідливих хімічних речовин, надходження що утворюються у воді в процесі її обробки в системі водопостачання, а також радіоактивність води. За результатами аналізу можна зробити висновок та уточнити необхідність вдосконалення способу доочищення води, який можу здійснюватися підбором матеріалів для фільтрування та очищення, застосування певних блоків та обладнанняДокумент Аналітичний контроль у лікеро-горілчаному виробництві(2023) Олійник, Світлана Іванівна; Ядикін, Олексій Сергійович; Небеська, Вaлерія AнaтοліївнaУ комплексному аналітичному контролі лікеро-горілчаного виробництва можна виділити: визначення фізико-хімічного та мікрокомпонентного складу зразків, оцінювання відповідності нормативним значенням вказаних у національних стандартах, а також ідентифікація фальсифікованих і контрафактних зразків. Об'ємну частку етилового спирту визначають ареометричним методом та за допомогою автоматичних аналізаторів густини. Газохроматографічне аналізування якості спирту етилового, горілок, горілок особливих, дистилятів і етанолвмісних рідин спиртового та лікеро-водочного виробництва здійснюють з одночасним визначанням вмісту етанолу та мікрокомпонентів. Для визначення масової концентрації катіонно-аніонного складу лікеро-горілчаної продукції застосовують метод капілярного електрофорезу та метод висококоефективної рідинної іонної хроматографії