Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    The influence of inulin additive in the water composition during the processing of butter
    (1998) Rashevska, Tamara; Gulyy, Ivan; Bobrovnik, Leonid; Goyko, Iryna
    The researches of water phase state in butter with inulin additive were carried out. The results stated that inulin additive increased the amount of closely linked adsorptional moisture in butter.
  • Ескіз
    Документ
    The perspective of inulin use in butter industry
    (1997) Rashevska, Tamara; Gulyy, Ivan; Bobrovnik, Leonid; Grinenko, I. A.
    The purpose of the work is to study the expedience and perspectivity to use inulin in the production of butter and its analogues.Метою роботи є вивчення доцільності та перспективності використовувати інулін у виробництві вершкового масла та його аналогів.
  • Ескіз
    Документ
    Microbiological researches of a butter with inulin
    (2004) Rashevska, Tamara; Gulyy, Ivan; Grinenko, Irina; Homichak, Lubomir
    In NUFT the technology of a butter with inulin is developed and microbiological studies done. В НУХТ розроблено технологію вершкового масла з інуліном і ослідженого його мікробіологічні показники.
  • Ескіз
    Документ
    Micstructure of multicomponent in water inulin solusions
    (2004) Gulyy, Ivan; Ukrainets, Anatoliy; Rashevska, Tamara; Tasenko, Evgenia
    Studied formation of a microstructure of water solutions inulina, chicory, fructose and their mixes in a water phase. Досліджено формування мікроструктури водного розчину інуліну, цикорію, фруктози та їх суміші у водній фазі. Исследовано формирование микроструктуры водного раствора инулина, цикория, фруктозы та их смеси в водной фазе.
  • Ескіз
    Документ
    Influence of biopolymer inulin on nanostructure of fatcotain system
    (2003) Rashevska, Tamara; Gulyy, Ivan; Ukrainets, Anatoliy; Korenev, I. O.
    We fixed, that inulin essentially influence on forming of nanostructure of fatcontain systems.
  • Ескіз
    Документ
    Formation of a nanostructure of butter: polysaccharide of inuline composite
    (2002) Rashevska, Tamara; Gulyy, Ivan; Lysko, O. I.; Vysokolyan, O. P.; Veblaya, T. S.; Buzaneva, E. V.
    Technology of formation molecular composite with the butter and polysaccharide of inuline was developed. Розроблено технологію формування молекулярних композитів у вершковому маслі з полісахаридом інулін. Разработано технологию формирования молекулярных композитов у сливочном масле с полисахаридом инулин.