root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Havrysh, Andrey
1
search.filters.author.Ishchenko, Tatiana
1
search.filters.author.Niemirich, Oleksandra
1
search.filters.author.Pushka, Olga
1
search.filters.author.Vasilenko, Victoria
Пошук за іменем автора
search.filters.search.submit
Ключові слова
search.filters.subject.суп-пюре
1
search.filters.subject.culinary semi-finished product
1
search.filters.subject.soup
1
search.filters.subject.technology
1
search.filters.subject.кафедра готельно-ресторанної справи
1
search.filters.subject.кулинарный полуфабрикат
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2016
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Havrysh, Andrey
×
Ключове слово: search.filters.subject.суп-пюре
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Technology of cream soups using innovative culinary semi-finished goods
(
2016
)
Vasilenko, Victoria
;
Pushka, Olga
;
Havrysh, Andrey
;
Ishchenko, Tatiana
;
Niemirich, Oleksandra
Показати більше
The article presents the urgency of the use of innovative culinary semi-finished products in the technology of mashed soup.
Показати більше