Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Impact of dried apple pomace on the quality of gluten-free bread
    (2022) Hryshchenko, Anna; Levtseniuk, Leonid; Hanzyna, Bohdan; Banakh, Yevhen
    З метою підвищення вмісту харчових волокон в безглютеновому хлібі досліджено вплив сушених яблучних вичавок різних виробників та різної дисперсності на показники його якості. Встановлено, що у разі дозування 2-8% вичавків призводить до зменшення питомого об’єму виробів, затемнення скоринки та м’якушки хліба та погіршення пористості в різній степені.
  • Ескіз
    Документ
    Global manufacturers of food additives: approaches, regulation and promising development directions
    (2023) Hryshchenko, Anna
    Зростання обсягів виробництва харчових добавок у світі супроводжується значною конкуренцією та реструктуризацією або злиттям найбільших компаній, що виробляють харчові добавки. Проаналізовано тенденції розвитку світових компаній виробників харчових добавок та їх спеціалізацію. Окреслено певні тенденції розвитку виробництва певних груп харчових добавок, що пов’язано з появою нових харчових продуктів на світовому ринку.
  • Ескіз
    Документ
    Global trends in the production of food additives for organic products
    (2024) Hryshchenko, Anna; Somak, Yuliia; Rvachova, Yelyzaveta
    Турбота про навколишнє середовище та турбота про здоров’я людей спричинило зростання обсягів виробництва органічних продуктів у всьому світі. Затверджені значні обмеження використання харчових добавок у складі органічних продуктів, що ускладнює процес виробництва. Світові виробники змінюють технології та розширюють перелік харчових добавок, які можуть бути використані в органічному виробництві.
  • Ескіз
    Документ
    Research on the influence of spices on the quality of organic breadsticks (grissini)
    (2024) Hryshchenko, Anna; Vohnyvyi, Vitalii
    Проаналізовано ринок хлібобулочних виробів тривалого зберігання. Акцентовано увагу на актуальності розширення виробництва паличок гріссінні з прянощами. Досліджено вплив кропу сушеного, базиліку сушеного та паприки сушеної на показники якості гріссіні. Рекомендовано гріссіні виробляти з органічної сировини, що значно збільшить асортимент органічної продукції для експорту.