root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Kalinovska, Tatyana
1
search.filters.author.Krapivnitska, Iryna
1
search.filters.author.Kyianytsia, Svetlana
1
search.filters.author.Obolkina, Vera
Ключові слова
search.filters.subject.пектиновые вещества
1
search.filters.subject.grape pomace
1
search.filters.subject.pectin
1
search.filters.subject.processed grapes
1
search.filters.subject.protopectin
1
search.filters.subject.виноградные выжимки
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2013
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Kalinovska, Tatyana
×
Ключове слово: search.filters.subject.пектиновые вещества
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Use of grapes processing products in developing innovation confectionery technologies
(
2013
)
Kalinovska, Tatyana
;
Obolkina, Vera
;
Kyianytsia, Svetlana
;
Krapivnitska, Iryna
Показати більше
A promising direction is the development of technologies for confectionery products using grapes. This makes it possible to create a new range of confectionery products using natural dyes, antioxidants, enhance food and biological value.
Показати більше