Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Improvement of the egg macaroni products quality
    (2013) Holikova, Tatiana; Yurchak, Vera; Voloshchuk, Galina; Kokhan, Olena M.
    This work focused on the use of additives Noopazym in the production of egg macaroni products for improving their quality.
  • Ескіз
    Документ
    Using phyto- and carotene containing raw material sinemulsion –type sauces technology
    (2013) Liavynets, Heorhii; Havrysh, Andrey; Niemirich, Oleksandra; Arsenieva, Larisa; Kokhan, Olena M.
    The abstract states the necessity of using phyto- and carotene containing raw materials in emulsion –type sauces for improving their quality and biological value.
  • Ескіз
    Документ
    Technology of shelf life bread extending
    (2013) Silchuk, Tatiana; Drobot, Vira; Kokhan, Olena M.
    In theses concerning the use of rye malt extract and enzyme preparation Novamil to extend shelf life and reduce cherstvenie bread. У тезах йдеться про використання житнього солодового екстрату та ензимного препарату Новаміл для подовження терміну зберігання та зниження черствіння хліба.
  • Ескіз
    Документ
    Prospects for the use of sea kelp in technology of pastry products
    (2013) Sharan, Larisa; Bura, Anna; Arsenieva, Larisa; Sharan, Andrii; Kokhan, Olena M.
    The abstract states the necessity of using seaweed supplements in confectionery products to enrichthem by iodine and improve their nutritional value. У тезах йдеться про необхідність використання добавок морських водоростей у виробництві кондитерських виробів для збагачення продукції йодом та покращення її поживної цінності.
  • Ескіз
    Документ
    Bakery technology for children with vitamin D deficient states
    (2013) Bortnichuk, Oleg; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor; Kokhan, Olena M.
    The abstract states the necessity of the bakery products development for children with vitamin D deficient states.
  • Ескіз
    Документ
    Relevance of using low temperature technologies in the creation of products for special purpose
    (2013) Havrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana; Medvid, Irina; Dotsenko, Viktor; Kokhan, Olena M.
    The article argued relevance of gluten-free flour food products extended shelf life. У статті аргументовано актуальність створення безглютенових борошняних кулінарних виробів пролонгованого терміну зберігання.