root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Sylchuk, Tetiana
1
search.filters.author.Parkhomets, Iryna
ORCID
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-8035-4957
Ключові слова
search.filters.subject.flour
1
search.filters.subject.bread
1
search.filters.subject.quality
1
search.filters.subject.restaurants
1
search.filters.subject.technology
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2023
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Sylchuk, Tetiana
×
Ключове слово: search.filters.subject.flour
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Using spontaneous fermentation sourdough in the production of rye-wheat bread with the adding amaranth flakes
(
2023
)
Parkhomets, Iryna
;
Sylchuk, Tetiana
Показати більше
Показано використання нетрадиційної рослинної сировини для виробництва житньо-пшеничного хліба. Це дає можливість збагатити готову продукцію необхідними нутрієнтами, незамінними амінокислотами, харчовими волокнами та вітамінами
Показати більше