Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження хімічного складу і харчової цінності плодів калини звичайної
    (2024) Тимошенко, Марія Олександрівна; Шутюк, Віталій Володимирович
    Харчова цінність плодів калини визначається їх хімічним складом. Результати досліджень хімічного складу плодів і листя калини свідчать про те, що плоди ягід калини є перспективною сировиною для виробництва функціональних продуктів харчування завдяки поживним і біологічно активним речовинам, які містяться в них
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи обробки калини методом осмотичної дегідратації
    (2023) Іванов, Дмитро Вікторович; Шутюк, Віталій Володимирович
    В роботі розглянуто осмотичну дегідратацію як найкращих метод для збільшення терміну зберігання ягід калини. Осмотично зневоднену калини в подальшому доцільно концентрувати або висушувати рідких і сухих натуральних барвників.
  • Ескіз
    Документ
    Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва пастили оздоровчого призначення
    (2021) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Новохат, Дарина Сергіївна
    Враховуючи цінний хімічний склад ягід смородини і калини та гарбузового шроту, використання їх у виробництві пастили дозволить збагатити її біологічно активними речовинами, підвищити харчову цінність та надати готовому виробу оздоровчих властивостей. Given the valuable chemical composition of currant and viburnum berries and pumpkin meal, their use in the production of pastilles will enrich it with biologically active substances, increase the nutritional value and give the finished product health properties.
  • Ескіз
    Документ
    Використання фітокомпозиції із нетрадиційної рослинної сировини для збагачення кисломолочних напоїв антиоксидантної дії
    (2020) Гойко, Ірина Юріївна
    Розроблено фітокомпозиції із рослинної сировини для збагачення кисломолочних напоїв з підвищеним антиоксидантним захистом організму людини. Phytocompositions from vegetable raw materials for enrichment of sour-milk drinks with the increased antioxidant protection of a human body are developed
  • Ескіз
    Документ
    Отримання пастили оздоровчого призначення з використанням пюре чорної смородини та калини
    (2020) Новохат, Дарина Сергіївна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
    Запропонована рецептура пастили оздоровчої дії з використанням пюре чорної смородини та калини The proposed recipe of the marshmallow of the healing action using black currant and viburnum puree