Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження зміну вмісту фенольних речовин під час зброджування сусла культурою Medusomyces gisevii
    (2024) Ковбич, Владислав Олегович; Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович
    У роботі досліджено зміну вмісту фенольних речовин під час зброджування сусла на основі чорного чаю культурою Medusomyces gisevii. Фенольні сполуки є важливими для забезпечення якості та корисних властивостей напою комбуч. Зміна їх вмісту під час бродіння може впливати на органолептичні та фізіологічні характеристики продукту
  • Ескіз
    Документ
    Використання плодів хеномелесу та продуктів його перероблення у виробництві харчових продуктів
    (2020) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Матко, Світлана Василівна
    Отриманi данi свiдчать про те, що плоди хеномелесу — багате 40 джерело бiологiчно активних речовин. Були проведенi дослiдження, в яких хеномелес додавали у виглядi шматочкiв, соку та пюре при виробництвi консервованих продуктiв, цукатiв, сухих снiданкiв та чайних сумiшей. Додавання хеномелесу дозволяє отримати продукти з високим вмiстом органiчних кислот, пектинових та полiфенольних речовин, аскорбiнової кислоти.