Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Діджиталізація аудиту технологічних процесів з використанням додатку iAuditor(2021) Соколець, Тетяна Олександрівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаЗагалом, діджиталізація будь-яких процесів - це великий крок вперед. Особливо, якщо це стосується безпеки харчових продуктів. В будь-якому випадку діджиталізація технологічних процесів значно скорочує час перевірки і робить її більш детальною. А це призводить лише до позитивних моментівДокумент Аудит та управління кредиторською заборгованістю(2024) Духновська, Марія Михайлівна; Михайленко, Ольга ВалеріївнаДокумент The process of audit development in Ukraine(2022) Bai, Viktoriia; Harkusha, Olena O.Although auditing is quite new in Ukraine, it plays an important role in life of any company. The development of audit in Ukraine has gone through a number of stages during which there was a certain transformation of views on auditing. Незважаючи на те, що аудит в Україні досить новий, він відіграє важливу роль у житті будь-якої компанії. Розвиток аудиту в Україні пройшов ряд етапів, під час яких відбулася певна трансформація поглядів на аудит.Документ Діджиталізація процесів в системі НАССР(2021) Анісімова, Варвара Володимирівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаРозробники застосунків пропонують цифровізувати етапи взаємодії членів робочої групи із впровадження та функціонування системи на підприємстві. Цілий ряд таких пропозиції направлені на моніторинг температурних режимів складських приміщень, холодильних та морозильних камер, а також етапам навчання персоналу основним принципам НАССР та підходам належних виробничих та гігієнічних практик. The app developers propose to digitise the stages of interaction between members of the working group on the implementation and operation of the system at the enterprise. A number of such proposals are aimed at monitoring the temperature conditions of warehouses, refrigerators and freezers, as well as the stages of staff training in the basic principles of HACCP and good manufacturing and hygiene practices.Документ Оцінювання ефективності функціонування системи управління якістю операторів ринку харчових продуктів(2020) Сидор, Василь МихайловичРозглянуто алгоритм аудиторської діяльності для перевірки системи управління якістю, що дозволяє операторам ринку харчових продуктів виготовляти продукцію зі стабільними показниками якості і такими , що здатні конкурувати як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках.