Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Типи та методи організації виробництва на хлібопекарському підприємстві(2022) Ліманська, Наталія ВолодимирівнаУ роботі досліджено стратегію запобігання ремонтів виробничих ліній на хлібопекарських підприємствах. Вона включає систему збору і обробки інформації про надійність технологічного обладнання. Також у роботі розглядається оцінка рівня надійності устаткування в залежності від типів виробництва. З цією метою пропонується застосовувати спостереження за обладнанням в умовах безперервного виробництва продукції.Документ Здобні вироби, збагачені натуральним бузиновим джемом та екстрактом м'яти(2024) Сацюк, Ганна Анатоліївна; Ярина, Тетяна Олексіївна; Махинько, Валерій МиколайовичДосліджено можливість підвищення харчової цінності та споживчих властивостей здобних виробів за рахунок внесення натуральної рослинної сировини — бузинового джему та екстракту м'яти. Вивчено вплив різних дозувань добавок на перебіг технологічного процесу і якість кінцевої продукції за прийнятими у галузі методиками.Документ Екологічність і корисність: енергоефективна пекарня з виготовлення органічних хлібних виробів(2023) Махинько, Валерій Миколайович; Грін, Сергій ВікторовичПродукція органічного виробництва зазвичай має вищу вартість. Це зумовлено багатьма причинами. Розглянуто перспективність виготовлення органічних хлібобулочних виробів в умовах пекарні з підвищеною енергоефективністю. Запропоновано заходи з енергозбереження, спрямовані на зменшення вартості кінцевої продукції