Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення способу виробництва шніцеля рибного натурального(2024) Дітріх, Ірина ВікторівнаЗапропонований спосіб виробництва страви «Шніцель рибний натуральний з дайконом, мигдалем та вівсяними пластівцями» дозволяє зменшити кількість необхідних термічних обробок страви та покращити її органолептичні характеристики. Цю страву можна рекомендувати широкому колу споживачів у закладах індустрії гостинностіДокумент Шніцелі рибні функціонального призначення для закладів готельно-ресторанного бізнесу(2022) Дітріх, Ірина Вікторівна; Туз, Тетяна СергіївнаРозроблена рецептура страви «Шніцель рибний натуральний з насінням маку та кунжуту». Комбінування м’яса скумбрії та насіння маку та кунжуту може бути перспективним напрямком у розширенні асортименту рибних страв функціонального призначення у закладах готельно-ресторанного бізнесу.The recipe of the dish "Natural fish schnitzel with poppy and sesame seeds" has been developed. The combination of mackerel and poppy and sesame seeds can be a promising direction in expanding the range of functional fish dishes in the hotel and restaurant business.