Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Ризик інтродукції Ralstonia solanacearum в Україні
    (2024) Буценко, Людмила Миколаївна
    Контроль фітопатогенів рослин є важливою складовою забезпечення високої врожайності сільськогосподарських культур, що є запорукою продовольчої безпеки. Ralstonia solanacearum – збудник бурої гнилі картоплі, становить значну небезпеку при вирощуванні пасльонових культур на території України
  • Ескіз
    Документ
    Екологічна політика як основа продовольчої безпеки
    (2021) Гуткевич, Світлана Олександрівна
    Екологічну політику можна розглядати на основі визначення її мети і задач. Державна екологічна політика розуміється в такий спосіб: це політика, спрямована на збереження навколишнього природного середовища і раціональне використання природних ресурсів з урахуванням перспектив розвитку господарств із метою створення сприятливих екологічних умов для населення. Цією політикою визначаються екологічні цілі і задачі. Вона реалізується на основі дотримання вимог діючого законодавства і нормативних документів.
  • Ескіз
    Документ
    Hazard analysis critical control point (HACCP)
    (2024) Prokopenko, Valeriya; Levkivska (Muzika), Tetiana; Rubanka, Kateryna
    HACCP — це система управління, в якій безпека харчових продуктів розглядається шляхом аналізу та контролю біологічних, хімічних і фізичних небезпек від виробництва сировини, закупівлі та обробки до виробництва, розповсюдження та споживання готової продукції. Загальновизнані урядовими установами, торговими асоціаціями та харчовою промисловістю в усьому світі були визнані сім принципів HACCP
  • Ескіз
    Документ
    Моніторінг показників безпеки та якості удосконаленого десерту «Чізкейк»
    (2023) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Златєва, Катерина Віталіївна
  • Ескіз
    Документ
    Вплив пандемії на розвиток агробізнесу України
    (2020) Швед, Тетяна Володимирівна; Шиліна, Вікторія Юріївна
    Агробізнес України є основною ланкою забезпечення продовольчої безпеки країни та поповнення експортних статей бюджету, тому є важливим визначення загроз та перспектив його розвитку, особливо, враховуючи сучасні умови. Agribusiness of Ukraine is the main link in ensuring the country's food security and replenishment of export items of the budget, therefore it is important to determine the threats and prospects of its development, especially, taking into account modern conditions.