Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Методи мікробіологічного контролю при виробництві стегон курячих в кисло-солодкому маринаді(2024) Салата, Віктор Вікторович; Пащенко, Богдан СергійовичРозглянуті методи визначення вмісту Salmonella у технологічному процесі виготовлення стегон курячих в кисло-солодкому маринаді, що мають ряд переваг та недоліків.Документ Оптимізаційні розрахунки мембранного обладнання(2020) Пащенко, Богдан Сергійович; Литвиненко, Олександр Анатолійович; Штефан, Євгеній ВасильовичУ матеріалі показано, що основними задачами оптимізаційних розрахунків мембранного обладнання є вибір основних технологічних параметрів процесу гідродинамічного режиму течії розчину, тиску і температури всередині мембранного модуля, теоретичного розрахунку продуктивності та гідравлічного ККД. Це дозволяє підвищити ефективність виробництва для різних типів харчових підприємств.Документ Модернізація різального комплекту вовчка для підвищення його довговічності(2021) Козленко, Кирило Ігорович; Пащенко, Богдан Сергійович; Литвиненко, Олександр АнатолійовичЗапропонована розробка по модернізації запропонованої модернізації вовчка та її впровадження дозволяє зменшити витрати та собівартість ручної праці, затрати на експлуатацію та ремонт обладнання, а також отримати значний економічний ефект при випуску якісної готової продукції вітчизняного харчового виробництва.Документ Formation of skills and abilities of a specialist in the technical field(2021) Stukalska (Ivanova), Nataliia; Kuzmin, OlegThe aim of the work is to substantiate the expediency of using various teaching methods to formulate the skills and abilities of a specialist in the field of food technologies. Мета роботи – обґрунтувати доцільність використання різноманітних методів навчання для формування умінь і навичок фахівця в галузі харчових технологій.