Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Методи мікробіологічного контролю при виробництві стегон курячих в кисло-солодкому маринаді
    (2024) Салата, Віктор Вікторович; Пащенко, Богдан Сергійович
    Розглянуті методи визначення вмісту Salmonella у технологічному процесі виготовлення стегон курячих в кисло-солодкому маринаді, що мають ряд переваг та недоліків.
  • Ескіз
    Документ
    Оптимізаційні розрахунки мембранного обладнання
    (2020) Пащенко, Богдан Сергійович; Литвиненко, Олександр Анатолійович; Штефан, Євгеній Васильович
    У матеріалі показано, що основними задачами оптимізаційних розрахунків мембранного обладнання є вибір основних технологічних параметрів процесу гідродинамічного режиму течії розчину, тиску і температури всередині мембранного модуля, теоретичного розрахунку продуктивності та гідравлічного ККД. Це дозволяє підвищити ефективність виробництва для різних типів харчових підприємств.
  • Ескіз
    Документ
    Модернізація різального комплекту вовчка для підвищення його довговічності
    (2021) Козленко, Кирило Ігорович; Пащенко, Богдан Сергійович; Литвиненко, Олександр Анатолійович
    Запропонована розробка по модернізації запропонованої модернізації вовчка та її впровадження дозволяє зменшити витрати та собівартість ручної праці, затрати на експлуатацію та ремонт обладнання, а також отримати значний економічний ефект при випуску якісної готової продукції вітчизняного харчового виробництва.
  • Ескіз
    Документ
    Formation of skills and abilities of a specialist in the technical field
    (2021) Stukalska (Ivanova), Nataliia; Kuzmin, Oleg
    The aim of the work is to substantiate the expediency of using various teaching methods to formulate the skills and abilities of a specialist in the field of food technologies. Мета роботи – обґрунтувати доцільність використання різноманітних методів навчання для формування умінь і навичок фахівця в галузі харчових технологій.