Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Інноваційний підхід у готельній індустрії(2021) Сологуб, Юрій Іванович; Журба, Юлія РоманівнаДля сучасної готельної індустрії інновації охоплюють значну кількість технологічних послуг, що надаються в готелях. У жорстокій конкуренції підприємці дотримуються як найсучасніших методик, шукають нові підходи для вдосконалення власного бізнесу.Документ Бізнес-аналітика в готельній індустрії(2024) Острешко, Нікіта Володимирович; Шидловська, Олена Броніславівна; Арпуль, Оксана ВолодимирівнаРозглянуті системи аналітики в засобах розміщення для удосконалення управління готельним бізнесом, покращення обслуговування споживачів та оптимізації внутрішніх процесівДокумент Класифікація концепцій політики ціноутворення в готельній індустрії(2023) Нікітіна, Тетяна Андріївна; Богуславський, Олександр ВолодимировичПитання визначення та встановлення ціни на готельні послуги є надзвичайно важливим. Від вірного ціноутворення залежить економічна ефективність діяльності готелю, рівень його прибутковості та конкурентоспроможності. Вибір вірної політики ціноутворення і як наслідок цінової стратегії готельного підприємства обумовлює актуальність теми дослідження. The question of determining and setting the price for hotel services is extremely important. The economic efficiency of the hotel, the level of its profitability and competitiveness depends on the correct pricing. The choice of the right pricing policy and, as a consequence, the price strategy of the hotel enterprise determines the relevance of the research topic.Документ Innovative technology perspectives in the hotel industry in Ukraine(2022) Skybina, Oleksandra; Rudnytska, KaterynaThe introduction of innovative technologies of the world's leading hotel companies and necessity of their implementation to hotels in Ukraine to maintain competitiveness and effective development, as well as to attract foreign tourists.Документ Розширення асортименту дієтичних солодких страв у закладах ресторанного господарства при готелях(2022) Романюк, Ангеліна Василівна; Пушка, Ольга СергіївнаВ роботі проаналізовано особливості діабетичного харчування, наведено асортимент перспективних цукрозамінників для використання у стравах, призначених людям, що страждають цукровим діабетом. The work analyzes the features of diabetic nutrition, provides an assortment of promising sugar substitutes for use in dishes intended for people suffering from diabetes.Документ Значимість реклами в готельній індустрії(2021) Романюк, Ангеліна Василівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаВсе зростаюча конкуренція на світовому ринку готельних послуг посилює актуальність просування готельного продукту на ринок. Сьогодні загальна комунікаційна політика та проблеми розробки рекламної стратегії готелів та готельних мереж є дуже важливими питаннями для готелів. Реклама є найважливішим інструментом маркетингової політики компанії, яка просуває готельні послуги та товари на ринки. Це безпосередньо впливає на формування попиту на ринку. Тому, дослідження реклами готелів є актуальним питанням.The ever-increasing competition in the global hotel services market enhances the relevance of product promotion on the market. Today, the general communication policy and the problems of developing an advertising strategy for hotels and hotel chains are very important issues for hotels. Advertising is the most important tool in the marketing policy of a company that promotes hotel services and products to the markets. This directly affects the formation of demand in the market. Therefore, the study of hotel advertising is a pressing issue.Документ Сучасні системи автоматизованого проектування підприємств готельного та ресторанного господарства(2021) Медвідь, Ірина МиколаївнаВстановлено, що одними з найбільш поширених сучасних САПР, що використовуються при моделюванні підприємств індустрії гостинності є AutoCAD і ArchiCAD, які сприяють зменшенню трудомісткості процесу проектування та розроблення конструкторської документації, що є істотною передумовою створення конкурентоспроможних закладів готельно-ресторанного господарства. It is established that one of the most common modern CAD used in modeling the hospitality industry are AutoCAD and ArchiCAD, which reduce the complexity of the design process and development of design documentation, which is an essential prerequisite for creating competitive hotel and restaurant fac.Документ Системи відеоконференцій на підприємствах готельної індустрії(2020) Чмигова, Надія Владиславівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаРозглядаються системи відео конференцій як інновація на підприємствах готельної індустрії. Досліджується економічна вигода від проведення різних тематичних заходів з використання новітніх відео конференцій. Video conferencing systems are considered as an innovation in the hotel industry. The economic benefits of conducting various thematic events using the latest video conferences are explored.