Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Характеристика етапів життєвого циклу колективу
    (2024) Безпалько, Олена Вікторівна; Грищенко, Андрій Володимирович
    Досліджено концепцію «життєвого циклу» в контексті трудового колективу, що визначається як послідовність етапів, через які пройшов колектив працівників у процесі спільної роботи; визначено, що об'єднання людей в команду вимагає зусиль, налагодженої комунікації, чітко визначених цілей та вміння ефективно співпрацювати; підкреслено важливість розуміння етапів формування колективу, оскільки це допомагає вирішувати проблеми та просувати колектив вперед, перетворюючи групу окремих осіб на єдине ціле, спрямоване на досягнення спільної мети.
  • Ескіз
    Документ
    Основні поняття та принципи організації інноваційної діяльності підприємств
    (2021) Кутас, Олена Олександрівна
    Розглянуто значення термінів «новація» та «інновація», принципи організації інноваційної діяльності підприємств, подано визначення та характеристику основних етапів життєвого циклу інноваційного проєкту. The meaning of the terms «novation» and «innovation», the principles of organization of innovative activities of enterprises are considered, the definition and characteristics of the main stages of the life cycle of an innovative project are given.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи та сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі»
    (2022) Кузьмін, Олег Володимирович
    У роботі представлено перспективи та сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі», що дозволить здобувачам проводити керівництво і координацію людськими і матеріальними ресурсами упродовж життєвого циклу проєкту у закладах ресторанного господарства. The paper presents the perspectives and modern vision of the discipline "Engineering in the restaurant business", which will allow applicants to manage and coordinate human and material resources throughout the life cycle of the project in the restaurant industry.