Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Крафтове виробництво сирів в Україні(2024) Захарчук, Яна Михайлівна; Дулька, Ольга Степанівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаРозглянуто сучасний стан крафтового виробництва сирів в північно-західній частині УкраїниДокумент Доцільність проєктування в Україні тематичних готелів(2024) Гункевич, Софія Тарасівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Дулька, Ольга Степанівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаНаведено актуальність та доцільність проєктування у м. Кам’янець-Подільський тематичного готелю історичних часів. Надано пропозиції щодо облаштування готелю та організації дозвілляДокумент Use of dried basil in the technology of Hamburgers buns(2023) Hubenia, Vyacheslav; Ishchenko, TatianaThe expediency of using spicy-aromatic raw materials in the technology of hamburger buns, namely dried basil, is substantiated. The results of research on the influence of raw materials on the technological process of the production of hamburger buns are presented. With the help of laboratory studies, the effectiveness of using this raw material in the production of bakery products has been proven.