Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Розвиток вмінь толерантного мовлення студентів сфери гостинності як реалізація міжкультурної комунікативної компетенції
    (2024) Лук’янець, Галина Геннадіївна
    Доба глобалізації та масового застосування соціальних мереж для професійного спілкування сформувала потребу розвитку англомовної міжкультурної комунікативної компетенції студентів сфери гостинності. Вміння толерантної взаємодії з представниками інших культур формується на заняттях з іноземної мови на трьох рівнях: теоретичному – отримання знань про культурну специфіку, ціннісного – формування толерантного ставлення та практичного – підвищення рівня володіння мовою
  • Ескіз
    Документ
    Robotization of the food industry
    (2024) Shumylo, Oleksiy; Lukianets, Halyna
    The automation of the food industry is an important topic in the modern world as it impacts the efficiency, safety, and quality of products, as well as employment and economic development. Robotization of production processes can increase productivity, quality and safety in the food industry, as well as reduce labor costs and increase the competitiveness of enterprises, but requires a balanced approach and consideration of various social, economic and ethical aspects
  • Ескіз
    Документ
    The relevance of the production of semi-finished products
    (2024) Grek, Viktor; Lukianets, Halyna
    The main problem facing producers of semi-finished products is raw materials. Every month the quantity of raw materials decreases, and their prices rise. Prices for basic raw materials of both plant and animal origin and ingredients for the production of semi-finished products increased by almost 30% compared to last year. Of particular relevance is the need to preserve milk-protein raw materials, which are used in the abovementioned products. Monitoring the market for the consumption of semi-finished products and information on modern methods of preserving raw materials is necessary