Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Нетрадиційні види борошна як сировина борошняних сумішей(2024) Машовець, Михайло Юрійович; Лявинець, Георгій Михайлович; Губеня, В'ячеслав ОлександровичДосліджено використання нетрадиційних видів борошна для створення борошняних сумішей. Встановлено, що борошно з гарбуза, соняшника, коноплі та льону збагачує продукцію нутрієнтами, підвищуючи її якість. Підкреслено потребу в подальших дослідженнях для оптимізації складу сумішей.Документ Актуальність впровадження систем автоматизації мінібарів у готелях(2023) Бортнічук, Владислав Вікторович; Люлька, Олександр Миколайович; Губеня, Вячеслав ОлександровичПроведено аналіз актуальності використання систем автоматизації міні барів у готелях як складової комплексної системи автоматизованого управління готельним підприємствомДокумент Комплекс рішень для готельних підприємств, які функціонують в умовах війни(2024) Сидоренко, Таїсія Сергіївна; Люлька, Олександр Миколайович; Губеня, Вячеслав ОлександровичУ роботі представлено аналіз та систематизацію рішень підвищення безпеки та комфорту готельних підприємств, які функціонують в умовах війниДокумент Системи безпеки та системи управління доступом для готельних підприємств(2023) Сидоренко, Таїсія Сергіївна; Люлька, Олександр Миколайович; Губеня, Вячеслав ОлександровичПроведено аналіз структури сучасних автоматизованих систем безпеки готельних підприємствДокумент Use of dried basil in the technology of Hamburgers buns(2023) Hubenia, Vyacheslav; Ishchenko, TatianaThe expediency of using spicy-aromatic raw materials in the technology of hamburger buns, namely dried basil, is substantiated. The results of research on the influence of raw materials on the technological process of the production of hamburger buns are presented. With the help of laboratory studies, the effectiveness of using this raw material in the production of bakery products has been proven.