Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 14
  • Ескіз
    Документ
    Ефективність дії антимікробного засобу «Бетастаб» щодо пригнічення основних контамінантів бурякоцукрового виробництва
    (2015) Шулімова, Олена Василівна; Нечипор, Тетяна Миколаївна; Тетеріна, Світлана Миколаївна
    Проведено дослідження ефективності дії засобу «Бетастаб» щодо основних контамінантів бурякоцукрового виробництва. Встановлено високу ефективність дії дезінфікуючого засобу «Бетастаб» щодо грампозитивних мікроорганізмів при його використанні в концентрації 0,03…0,05%
  • Ескіз
    Документ
    Ефективність дезінфікуючого засобу «Каморан» щодо розвитку слизоутворювальних бактерій у виробництві цукру
    (2015) Гусятинська, Наталія Альфредівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Нечипор, Тетяна Миколаївна; Чорна, Тетяна Миколаївна
    Експериментально встановлено високу ефективність дезінфекційного засобу «Каморан» за витрат діючої речовини 0,002 – 0,004% щодо слизоутворювальних бактерій. Доведено, що засіб «Каморан»сприяє зменшенню втрат сахарози від розкладання, сприяє підвищенню виходу та покращенню якостi бiлого цукру.
  • Ескіз
    Документ
    Sugar production in Ukraine: problems and perspectives of competitiveness of the industry
    (2017) Kovalyova, Alina; Molozhon, Maria
  • Ескіз
    Документ
    Decision support systems in sugar industry
    (2016) Polupan, Vladimir
    An adjustment process of production is carried out by automation systems and requires no manual control. Operator’s decision depends on the information about the object condition, the adjustment system, criteria and his expertise. Thus, one needs to use a decision support system.
  • Ескіз
    Документ
    Sugar and its value for a human body
    (2015) Potashova, Yulia; Kovalenko, Yulia
  • Ескіз
    Документ
    Застосування глюкозно-фруктозного сиропу у хлібопекарському виробництві
    (2006) Бондаренко, Юлія Вікторівна; Петришин, Наталія Зеновіївна; Дробот, Віра Іванівна
    В тезах відзначено, що для заміни цукру у виробництві хлібобулочних виробів перспективно використовувати глюкозно-фруктозний сироп. Встановлено, що заміна 2 та 3 % цукру глюкозно-фруктозним сиропом не впливає на структурно-механічні властивості тіста. У рецептурі виробів, що містять 4 - 6 % цукру доцільно замінювати 50% глюкозно-фруктозним сиропом.
  • Ескіз
    Документ
    Глюкозно-фруктозный сироп – натуральный заменитель сахара в производстве булочных изделий
    (2008) Бондаренко, Юлия Викторовна; Дробот, Вера Ивановна
    В материалах конференции представлены результаты исследований, которые позволили обосновать эффективность замены сахара в булочных изделиях глюкозно-фруктозным сиропом. Установлено, что технологически целесообразно вносить глюкозно-фруктозного сиропа 4 % к массе муки. Использование глюкозно-фруктозного сиропа позволяет улучшить потребительские свойства изделий, увеличить срок сохранения ими свежести. The materials of the conference presented the results of studies which allowed to substantiate the effectiveness of replacing sugar in bakery products glucose-fructose syrup. It was found that technologically it is advisable to make glucose-fructose syrup 4% by weight of flour. Using glucose-fructose syrup improves consumer properties of products, to extend the preservation of freshness.
  • Ескіз
    Документ
    Актуальность использования природных антимикробных средств в сахарной промышленности Украины
    (2014) Нечипор, Татьяна Николаевна; Тетерина, Светлана Николаевна
    В данной работе приведены основные причины применения дезинфекции в сахарной промышленности и охарактеризованы природные антимикробные вещества для их применения при подавлении микробных инфекций при экстрагировании сахарозы. In this paper are the main reasons for the use of disinfection in the sugar industry and described the natural antimicrobial agents for use in the suppression of microbial infections in extraction of sucrose.
  • Ескіз
    Документ
    Ukrainian sugar beet production
    (2013) Ribachuk-Yarova, Tatiana
  • Ескіз
    Документ
    Current approaches to the technology of bakery products made from frozen prepared food
    (2013) Rohliev, Iosif; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor; Lukianets, Halyna
    In recent years the technology of bakery products that uses freezing is developing rapidly in most developed countries, including Western European and Northern American ones. New technology of using frozen bakery production allows responding to market needs in supplying fresh products in a wide range to the population, and managing the quality and safety of frozen dough products on the stage of their preparation.