Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Елементи адитивного моделювання для синтезу машини для пакування сипких харчових продуктів у готові пакети doy-pack(2024) Скула, Дмитро Сергійович; Д'яченко, Іван Богданович; Володін, Сергій ОлексійовичСучасний ринок харчової промисловості характеризується високими вимогами до якості та ефективності виробництва. Автоматизація процесів пакування, зокрема використання машин для фасування продукції в пакети типу doy-pack, є одним із ключових напрямів розвитку галузі. Актуальним напрямом удосконалення пакувального обладнання є спрямування на розробку методології математичного й фізичного 3D-моделювання модульних структур пакувального обладнання з метою оптимізації його енергоефективності. Запропонований підхід передбачає створення гнучкої та масштабованої системи, яка допоможе зменшити енергоспоживання окремих модулів на етапі проєктування, спростити конструкцію обладнання та полегшити його інтеграцію в технологічні лінії.Документ Практичні аспекти регулювання мехатронними модулями процесів пневмотранспортування сипких харчових продуктів(2024) Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Масло, Микола Андрійович; Запорожець, Олександр Володимирович; Кохан, Антон А.Дослідження спрямоване на оптимізацію процесу пневматичного транспортування сипких харчових продуктів з метою усунення проблем, пов’язаних зі склепоутворенням та сегрегацією матеріалу. Запропоновано нову конструкцію пневматичного пристрою, яка передбачає використання мембранного імпульсного клапана для забезпечення рівномірного розподілу продукту в транспортному трубопроводі. Наукова новизна роботи полягає в розробці параметричної моделі, що дозволяє описувати кінематичні та динамічні процеси в системі, а також у створенні ефективного способу деструкції злежів.Документ Структурно-параметричний синтез пакувальних машин для сипких харчових продуктів(2024) Скула, Дмитро Сергійович; Запорожець, Олександр Володимирович; Токарчук, Сергій ВолодимировичАналіз існуючого обладнання для пакування сипких і дрібно-штучних харчових продуктів, показав пріоритетність використання попереднього структурного аналізу для вибору дозувально-фасувальних систем пакувальних машин.Документ Удосконалення конструкцій барабанних сушарок для сушіння сипких харчових продуктів(2011) Яровий, Володимир Леонідович; Якобчук, Роман ЛеонідовичЗапропонована конструкція барабанної сушарки, що дозволяє забезпечити високі якісні показники висушеного продукту та зменшити енерговитрати на процес сушіння. The design of drum drier, which allows for high quality dried product performance and reduce energy consumption for the drying process.