Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології виробництва кондитерського виробу «Макарон» за рахунок використання альбуміну
    (2023) Озеруга, Юлія Василівна; Махинько, Людмила Василівна
    Вивчено можливість заміни звичайного білка курячого яйця на альбумін у технології кондитерських виробів «макарон» Встановлено, що оптимальним співвідношенням альбумін:вода є 1:7.
  • Ескіз
    Документ
    Якість та безпечність хлібобулочних виробів з молочними білками
    (2013) Ткачук, Юрій Михайлович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
    Представлено результати досліджень з удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням молочної сировини – білків молока альбуміну та казеїну, що дозволяє отримати продукт дитячого харчування з високими показниками якості та безпечності, подовженого терміну зберігання. The research results on improving the bakery product technology with using milk proteins such as albumin and casein, which allows getting baby foods with high levels of indexes of quality and safety, extended shelf life are presented.