Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз стану харчування школярів та шляхи його удосконалення
    (2019) Стеценко, Наталія Олександрівна; Медведюк, Ірина Олександрівна
    Результати досліджень показали, що у фактичному раціоні харчування школярів спостерігається нестача тих харчових речовин, які необхідні їм для кращої адаптації в умовах сучасної школи та успішного навчання при постійному підвищенні розумового навантаження. Очевидним є той факт, що для усунення дефіциту виявлених харчових речовин слід використовувати у раціоні харчування школярів збагачені харчові продукти з високою харчовою і біологічною цінністю. Це сприятиме збереженню і зміцненню здоров'я, профілактиці захворювань, обумовлених неповноцінним і незбалансованим харчуванням. that in the actual diet of schoolchildren there is a shortage of those nutrients that they need for better adaptation in the conditions of a modern school and successful learning with a constant increase in mental stress. It is obvious that in order to eliminate the deficiency of identified nutrients, enriched foods with high nutritional and biological value should be used in the diet of schoolchildren. This will contribute to the preservation and strengthening of health, the prevention of diseases caused by malnutrition and unbalanced nutrition.
  • Ескіз
    Документ
    Prospects for sugar confectionery for gerontologic purpose
    (2017) Ushchapovskyi, Artem; Ivchuk, Nadiya; Smirnova, Elizabeth
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні тенденції у виробництві виробів оздоровчої, профілактичної та лікувально-профілактичної дії
    (2015) Лавриненко, Дмитро Олександрович; Іллючок, Антон Юрійович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович
    Проаналізовано сучасний стан раціону харчування українців та вказані заходи щодо його збалансованості. The current state of the diet of Ukrainians and indicated measures to balance.
  • Ескіз
    Документ
    Піноутворююча здатність десертів з використанням ГФС
    (2014) Нінікало, Марія Олексіївна; Пушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна
    Харчування сучасних людей відіграє важливу роль у формуванні їх здорового способу життя, забезпечуючи організм основними та незамінними харчовими речовинами, мінорними компонентами їжі та енергії. Вирішити проблему раціонального харчування можна шляхом створення низькокалорійних продуктів або зменшенням енергетичної цінності. Dining modern humans plays an important role in the formation of a healthy lifestyle by providing basic and essential body nutrients, minor components of food and energy. Solve the problem of nutrition possible by creating low-energy products or decrease the value.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості складання раціону харчування для спортсменів
    (2014) Гуліда, Денис О.; Кравченко, Антоніна Іванівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович
    Все більшого розповсюдження набувають готелі для спортсменів або для людей, що ведуть здоровий спосіб життя й віддають перевагу відпочинку, що пов'язаний зі спортом.Готелі для спортсменів зазвичай розташовують при спортивних комплексах або в місцях, що за природними умовами підходять для розвитку певного виду спорту. Increasingly spread acquire property for athletes or people who lead a healthy lifestyle and prefer to rest, which is related to sportom.Hoteli for athletes is usually placed at the sports complex or where that natural conditions suitable for the development of a particular sport .
  • Ескіз
    Документ
    Формування культури правильного харчування cтудентів вищих навчальних закладів
    (2013) Краєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Проаналізовано незбалансованість раціонів харчування студентів. Показано роль Національного університету харчових технологій в підготовці фахівців з технологій оздоровчих продуктів. The paper analyzed the dietary imbalance students. The role of the National University of Food Technologies in training of specialists of healthy products technologies has been shown
  • Ескіз
    Документ
    Актуальність виробництва дитячих молочних продуктів
    (2013) Грек, Олена Вікторівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
    Наведено основні фактори розвитку галузі дитячого харчування. Проаналізовано ринок дитячих молочних продуктів на Україні. The basic factors of development of the field of child nutrition. Analyzed market baby milk products in Ukraine.