root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Мамченко, Людмила Євгенівна
1
search.filters.author.Павлюченко, Олена Станіславівна
1
search.filters.author.Фефелов, Денис Володимирович
1
search.filters.author.Іскандарова, Ірина Романівна
ORCID
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-7268-6724
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0003-2519-043X
Ключові слова
search.filters.subject.banquet
2
search.filters.subject.buffet
2
search.filters.subject.бенкет
2
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
2
search.filters.subject.фуршет
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2019 - 2019
1
2020 - 2023
1
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключове слово: search.filters.subject.banquet
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
Інноваційні підходи при організації бенкету-фуршету
(
2023
)
Фефелов, Денис Володимирович
;
Мамченко, Людмила Євгенівна
Показати більше
Документ
Переваги бенкетів групи фуршет
(
2019
)
Павлюченко, Олена Станіславівна
;
Іскандарова, Ірина Романівна
Показати більше
Проаналізовано переваги бенкетів групи фуршет, особливості складання меню. The advantages of banquets of the buffet group, the peculiarities of menu composition are analyzed.
Показати більше