Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи виробництва крафтового органічного хліба(2023) Барська, Анастасія Олегівна; Ганзина, Богдан Олегович; Грищенко, Анна МиколаївнаВиробництво органічного хліба доцільно впроваджувати на невеликих пекарнях або цехах хлібозаводів. Проблемою є забезпечення виробництва якісною та безпечною сировиною. Налагодження виробництва таких виробів дасть можливість виробляти хліб за старовинними та аматорськими рецептурами з використанням широкого переліку сировини.Документ Вплив жирів та молока сухого на вміст ароматутворюючих речовин в безглютеновому хлібі(2017) Поліщук, Віктор Вікторович; Грищенко, Анна МиколаївнаБезглютеновий хліб містить у своєму складі мало цукрів та білкових речовин, оскільки основну частину рецептури складає крохмаль. Саме тому безглютеновий хліб має слабко виражені смак і аромат. Проведено дослідження вмісту ароматуворюючих речовин залежно від вмісту в рецептурі додаткової сировини (цукру, молока та жиру). Наявність додаткової сировини сприяє утворенню під час випікання карбонільних сполук, завдяки чому покращуються смак та аромат виробів.