Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Метод структурування функції якості на основі концепції «будинку якості» у закладах ресторанного господарства(2024) Фефелов, Денис Володимирович; Кузьмін, Олег Володимирович; Кійко, Вікторія Вікторівна; Дударєв, Ігор МиколайовичУ дослідженні продемонстровано застосування концепції «будинку якості» у структуризації функції якості (QFD) як ефективного інструменту для підвищення якості обслуговування та задоволення потреб споживачів у закладах ресторанного господарстваДокумент Пошук «фіолетової корови» в діяльності ПАТ «Галактон»(2015) Москаленко, Катерина Олександрівна; Бєлова, Тетяна ГеннадіївнаРозглядається сутність поняття «фіолетова корова». Доводиться, що йдеться про створення такого продукту, який не можна залишити без уваги, пройти повз. Обґрунтовується необхідність пошуку «фіолетової корови» в діяльності підприємства. We consider the essence of the concept of "purple cow". Proved that refers to the creation of such a product which can not be left unattended, to pass. The necessity of search for "purple cow" in the enterprise.