Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Економетричний інструментарій як один із засобів оцінки сталого розвитку підприємств харчової промисловості
    (2024) Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна
    Розглянуто актуальність розробки системи ефективного управління сталим розвитком підприємств харчової промисловості на основі економетричних моделей та інструментів із використанням сучасних пакетів статистичної обробки даних
  • Ескіз
    Документ
    Застосування метода Брандона для моделювання ціноутворення
    (2013) Медведєв, Микола Георгійович; Романенко, Вікторія Миколаївна
    Представлена стаття дає змогу побудови економетричних моделей на базі метода Брандона для оцінки поточної ринкової вартості товарів та послуг, розробки комп’ютерного методу розрахунку такої вартості, яка відповідає реальній ситуації. Шляхом порівняння оцінюваного об’єкту з аналогічними, за якими будується математична модель, коригується його продажна ціна з врахуванням побажань продавця та покупця.