Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення способу виробництва шніцеля рибного натурального
    (2024) Дітріх, Ірина Вікторівна
    Запропонований спосіб виробництва страви «Шніцель рибний натуральний з дайконом, мигдалем та вівсяними пластівцями» дозволяє зменшити кількість необхідних термічних обробок страви та покращити її органолептичні характеристики. Цю страву можна рекомендувати широкому колу споживачів у закладах індустрії гостинності
  • Ескіз
    Документ
    Шніцелі рибні функціонального призначення для закладів готельно-ресторанного бізнесу
    (2022) Дітріх, Ірина Вікторівна; Туз, Тетяна Сергіївна
    Розроблена рецептура страви «Шніцель рибний натуральний з насінням маку та кунжуту». Комбінування м’яса скумбрії та насіння маку та кунжуту може бути перспективним напрямком у розширенні асортименту рибних страв функціонального призначення у закладах готельно-ресторанного бізнесу.The recipe of the dish "Natural fish schnitzel with poppy and sesame seeds" has been developed. The combination of mackerel and poppy and sesame seeds can be a promising direction in expanding the range of functional fish dishes in the hotel and restaurant business.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання насіння чорного кмину як функціонального інгредієнту
    (2017) Дітріх, Ірина Вікторівна; Спільчук (Молокова), Анастасія Юріївна
    Доведена доцільність використання чорного кмину у якості функціонального інгредієнту у різноманітних стравах. The feasibility of using a black cumin is proved as a functional one ingredient in a variety of dishes.