Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 52
  • Ескіз
    Документ
    Інституційні ефекти розвитку інтегрованих структур
    (2010) Данкевич, Андрій Євгенович
    Досліджено ефективність роботи агрохолдингів, висвітлено їх переваги й недоліки та науково обґрунтовано рекомендації щодо перспектив подальшого розвитку. Агрохолдинги формуються, як правило, на основі провідної компанії, орендують землю одночасно в багатьох регіонах. За попередніми оцінками в Україні функціонує понад 60 великих холдингів, більшість з яких не виділені в окремий бізнес
  • Ескіз
    Документ
    Диверсифікація виробництва аграрними холдингами
    (2011) Данкевич, Андрій Євгенович
    Проаналізовано діяльність аграрних холдингів у сільському господарстві. Висвітлено особливості диверсифікації виробництва інтегрованими підприємствами, обґрунтовано пропозиції щодо перспектив їх подальшого розвитку
  • Ескіз
    Документ
    Концентрація сільськогосподарського виробництва в умовах ринку
    (2011) Данкевич, Андрій Євгенович
    Проаналізовано виробництво основних видів продукції в залежності від розмірів підприємств. Науково обґрунтовано пропозиції щодо напрямів підвищення ефективності використання земель у сільському господарстві
  • Ескіз
    Документ
    Розвиток сільських територій в умовах концентрації виробництва
    (2011) Данкевич, Андрій Євгенович
    Проаналізовано діяльність холдингів у сільському господарстві. Досліджено вплив інтегрованих структур на соціальну сферу регіону та запропоновано шляхи залучення вертикально інтегрованих формувань до розбудови сільських територій
  • Ескіз
    Документ
    Розвиток організаційно-правових форм господарювання в умовах ринку
    (2011) Данкевич, Андрій Євгенович
    Проаналізовано розвиток організаційно правових форм господарювання в сільському господарстві. Висвітлено механізм створення вертикально інтегрованих формувань в умовах ринку
  • Ескіз
    Документ
    Оптимізація процесів виробництва безпечної харчової продукції підприємств
    (2018) Валінкевич, Наталія Василівна; Данкевич, Андрій Євгенович
    В нинішній екологічній ситуації шлях до вирішення проблем полягає у системному підході організації сільськогосподарського виробництва, яке ґрунтується на глибинному розумінні сутності найважливіших біологічних і біотехнологічних процесів, пов’язаних із здоров’ям нації, необхідності радикальних змін у менеджерській та маркетинговій діяльності сільськогосподарських підприємств з метою підвищення якості їх діяльності, обов’язково застосовуючи сучасні системи та методи управління
  • Ескіз
    Документ
    Сутність CRM як категорії в маркетинговій діяльності
    (2021) Ніколаєнко, Ірина Володимирівна
    Сучасні тенденції розвитку ринку висувають високі вимоги до торговельних організацій, щодо застосування продуктів інформаційних технологій. Це є запорукою успішності як оптових, так і роздрібних торгових компаній. Застосування інформаційних технологій допомагає оптимізувати внутрішні і зовнішні бізнес процеси, це технології автоматизації відносин з покупцями і налагодження торговельної діяльності компаній.У даній статті характеризуються CRM-системи як інструмент підвищення ефективності взаємодії підприємства з клієнтами, визначається сутність CRM-систем та роль їх впровадження на підприємстві, визначаються основні функції та позитивні сторони використання CRM.
  • Ескіз
    Документ
    Роль концентрації та інтеграції у підвищенні конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості
    (2018) Кутас, Олена Олександрівна
    Посилення інтеграційної взаємодії та формування інтегрованих структур є одним з напрямів підвищення ефективності діяльності в умовах невизначеності впливу зовнішнього середовища та поширення глобалізації. Корпоративне об’єднання підприємств м’ясної промисловості має забезпечувати певні стратегічні пріоритети, які будуть формувати високий рівень конкурентоспроможності підприємств. Strengthening integration interaction and the formation of integrated structures is one of the ways to increase the efficiency of activities in the uncertainty of the external environment and the spread of globalization. The corporate association of meat enterprises should provide certain strategic priorities that will form a high level of competitiveness of enterprises.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження підходу неперервної інтеграції при створенні програмних проектів
    (2018) Чорнобай, Катерина Юріївна; Грибков, Сергій Віталійович
    Процес створення програмних продуктів є складним, а в залежності від його складності вимагає залучення цілих команд розробників, що відповідають за певні частини. При колективному створенні програмних продуктів завжди виникає проблема інтеграції частин, створених різними командами розробників. The process of creating software products is complex, and depending on its complexity, it requires the involvement of entire teams of developers who are responsible for certain parts. When collectively creating software products, there is always a problem of integrating parts created by different teams of developers.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи формування інтеграційних продуктових ланцюгів підприємствами харчової та переробної галузей АПК
    (2017) Закревська, Людмила Миколаївна
    В роботі досліджено переваги та перспективи формування інтеграційних продуктових ланцюгів підприємствами харчової та переробної галузей АПК. In this work the advantages and perspectives of the formation of food chain integration by food processing and processing industries of the agroindustrial complex are explored.