Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Модернізація кутер-мішалки Р3-ФСЕ з метою покращення якості ковбасного фаршу
    (2014) Пащенко, Богдан Сергійович; Копиленко, Анатолій Васильович
    Розглянута у матеріалі розробка відноситься до харчових виробництв і може бути використана при отриманні м’ясного фаршу при виготовленні сосисок, сардельок, варених та напівкопчених ковбас. Її результат полягає в покращенні якості фаршу внаслідок вакуумування зони кутерування та перемішування.
  • Ескіз
    Документ
    Якість продукції та шляхи її покращення
    (2015) Фоменко, Анастасія Олександрівна
  • Ескіз
    Документ
    Improvement of the technology of meat products using calcium alginate gels
    (2014) Pasichnyi, Vasyl; Yastreba, Yulia; Bilotserkivets, M.
    Nowadays, improving of competitiveness of food products is connected with the improvement of consumer characteristics, by extending the range, by developing new technologies based on modern scientific and technological achievements.