Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Метод структурування функції якості на основі концепції «будинку якості» у закладах ресторанного господарства
    (2024) Фефелов, Денис Володимирович; Кузьмін, Олег Володимирович; Кійко, Вікторія Вікторівна; Дударєв, Ігор Миколайович
    У дослідженні продемонстровано застосування концепції «будинку якості» у структуризації функції якості (QFD) як ефективного інструменту для підвищення якості обслуговування та задоволення потреб споживачів у закладах ресторанного господарства
  • Ескіз
    Документ
    Управління конфліктами в сфері гостинності
    (2015) Болотіна, Ірина Миколаївна
    Згідно із дослідженнями Міжнародної асоціації обслуговування клієнтів, 91% незадоволених клієнтів більше ніколи не скористаються послугами даного готелю і ще розповсюдять цю негативну інформацію мінімум 9 особам. Також 54-70% знову скористаються послугами готелю, якщо їх претензії будуть задоволені. А якщо вони будуть задоволені дуже швидко, то ця цифра збільшиться до 95%. Таким чином, навіть найнесподіваніші скарги гостей не повинні залишатися без уваги адміністрації готелю. According to the research of the International Association of customer service 91% of dissatisfied customers will never benefit from the services of the hotel and even distribute this negative information at least 9 people. Also, 54-70% again take advantage of hotel services if their claims are resolved. And if they are satisfied very quickly, this figure will increase to 95%. Thus, even the most unexpected guests complaints should not be neglected the property.