Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Влияния степени измельчения экструдатов крахмала на их растворимость и влагоудерживающую способность
    (2015) Пичкур, Виталий Яковлевич; Ковбаса, Владимир Николаевич; Лысый, Александр Витальевич
    Проведенные исследования выбора оптимального гидромодуля для восстановления сухого яичного белка. Проведені дослідження вибору оптимального гідромодуля для відновлення сухого яєчного білка. The investigation for choosing the optimal hydraulic for reconstituted dried egg white has been made.
  • Ескіз
    Документ
    The influence on capillary diameter solubility of carbon dioxide in water
    (2016) Prohorov, Alexander; Svitlyk, Andriy; Dolomakin, Yuriy
    The functional dependence on the influencing factors of carbon dioxide solubility in water.
  • Ескіз
    Документ
    Способи вилучення пектинів з рослинної сировини
    (2012) Житнецький, Ігор Володимирович; Сухенко, Юрій Григорович; Бородіна, В. М.; Сухенко, Владислав Юрійович
    Пектини — біополімери, що входять до складу клітинних стінок, між клітинних тканин, цитоплазми рослинних клітин, складаючи до 52 % клітинної маси. Пектин — один із найпоширеніших полісахаридів, що має багато корисних властивостей. Він нормалізує кількість холестерину, підвищує стійкість організму до алергії, допомагає у відновленні слизової оболонки дихальних і травних шляхів після подразнення та запальних процесів. Pectin biopolymers included in the composition of cell walls, between cell tissues, the cytoplasm of plant cells, making up 52% of cell mass. Pectin is one of the most common polysaccharides, has many useful properties. It normalizes the amount of cholesterol that increases the body's resistance to allergies, helps to restore the mucous membranes of the respiratory and digestive tracts after irritation and inflammation.
  • Ескіз
    Документ
    Використання екструдованого борошна при виробництві хлібобулочних виробів
    (2007) Простота, А. О.; Мельник, Оксана Юріївна; Ковбаса, Володимир Миколайович
    Досліджували властивості екструдованого борошна пшениці, рису, жита. Встановлено, що додавання екструдованого борошна у кількості до 10 % сприяє утворенню тіста близького за своєю консистенцією до традиційного, покращуються органолептичні показники готової продукції, подовжується термін зберігання хліба. The properties of extruded flour of wheat, rice, rye were exploring. It was found that the addition of extruded flour in an amount up to 10% promotes the formation of dough similar in texture to traditional, improved organoleptic properties of the finished products, extended shelf life of bread.