Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Використання молочної сироватки у сферифікації як метод молекулярної гастрономії(2014) Пшенічнікова, Юлія; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Самчук, Богдана БогданівнаРозглядолося виробництво змішуваних безалкогольних напоїв методом сферифікації з використанням молочної сироватки як основної сировини дає можливість отримання продуктів, які володіють дієтичними, профілактичними, лікувальними властивостями з метою розширення асортименту напоїв та досягти кардинальної зміни уявлення про звичні продукти харчування. Consideration of the production of mixed non-alcoholic beverages by the method of spherification using whey as the main raw material makes it possible to obtain products that have dietary, prophylactic, therapeutic properties for the purpose expand the range of beverages and achieve a dramatic change ideas about common foods.Документ Molecular gastronomy: the new est trend in cooking(2013) Simenok, IrinaIn the history of the theses examined molecular gastronomy, its main methods and pryntsypy.Znannya laws of chemistry and physics helps cooks to create dishes molecular gastronomy, keeping all the nutritional properties of foods.Документ Один з напрямів досліджень молекулярної гастрономії(2012) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаПредставлено результати теоретичних досліджень сферифікації як перспективного напрямку молекулярної гастрономії. The results of theoretical researches of spherification as prospective direction of molecular gastronomy are presented.