Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Встановлення глибини проникнення електромагнітного поля та раціональної товщини шару подрібнених пряних овочів для НВЧ-обробки
    (2024) Прасол, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена Ігорівна
    Діапазон глибини проникнення електромагнітного поля залежить від насипної щільності, вологості та температури продукту і для суміші подрібнених коренів пряних овочів знаходиться в певних межах. Глибина проникнення електромагнітного поля збільшується зі зменшенням насипної щільності та вологості зразків, а також зменшується з підвищенням температури. Раціональні значення товщини шару продукту знаходяться в межах 67…79 % від глибини проникнення електромагнітного поля. В ході процесу зневоднювання обрані параметри початкового значення питомої потужності НВЧ-нагріву для заданого шару продукту повинні коригуватись з урахуванням зміни раціональної товщини шару продукту
  • Ескіз
    Документ
    Цифрові технології в обладнанні технологічних процесів м’ясопереробної промисловості
    (2024) Михайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена Ігорівна
    Розглянуто значення цифрових технологій в обладнанні технологічних процесів м'ясопереробної промисловості. Вказується на потребу в цифрових інструментах для покращення якості продукції, оптимізації процесів та забезпечення безпеки. Зазначається, що цифрові технології в обладнанні можуть поліпшити продуктивність, якість продукції, зменшити витрати та забезпечити безпеку праці. Розглядаються проблеми, пов'язані з вимірюванням параметрів технологічних процесів, та шляхи їх автоматизації.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка дослідної установки для охолодження зефіру
    (2024) Бабанова, Олена Ігорівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Демченко, Олександр Миколайович
    Останнім часом в техніці охолодження стали застосовуватись методи променистого тепловідведення, тобто радіаційне охолодження (РО). РО дозволяє скоротити тривалість та покращити якість виробів, оскільки тепловіддача додатково відбувається ультрадовгими хвилями з усієї маси матеріалу
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення обладнання для дезодорації та тонкого подрібнення шлунків забійних тварин
    (2024) Бабанова, Олена Ігорівна; Бабанов, Ігор Геннадійович; Шевченко, Андрій Олександрович
    Машина для дезодорації та тонкого подрібнення шлунків забійних тварин відноситься до обладнання м'ясопереробної промисловості і може використовуватися при виробництві м'ясопродуктів, в тому числі для дезодорації та варіння шлунків забійних тварин. Проведені удосконалення машини дозволяють підвищити рівномірність розподілення дезодоруючого розчину в ємності, зменшити тривалість остаточного оброблення сировини та знизити енерговитрати